Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Vios Beltrum. In Miste werd het 2-2.

MEC begon goed aan de wedstrijd en kwam enkele gevaarlijk door aan de zijkanten. Grote kansen leverde dit niet op. Uit het niets kwam Vios op voorsprong toen Jochem Voskuil de bal weg wilde schieten, maar het hoofd van de spits van Vios raakte, waarna de bal in het doel verdween. De achterstand duurde niet lang, want MEC kwam snel langszij door Emil Dibbets die een goede actie van Robert Woordes doeltreffend afrondde. De wedstrijd had daarna enkele wat grimmige overtredingen die goed werden beoordeeld door scheidsrechter Frazer uit Dinxperlo. Hij trok een paar keer terecht geel, waarna de rust wederkeerde. Net voor rust kwam MEC op voorsprong toen Robert Woordes de bal in kon tikken, nadat deze niet onder controle werd gekregen door de keeper van Vios. De rust werd bereikt met 2-1.

In de tweede helft had MEC de kansen om de 3-1 aan te tekenen, maar deze mogelijkheden werden helaas niet benut. Vios Beltrum werd daarna sterker. De 2-2 viel dan ook niet onverwacht. Hierna bleef Vios wat sterker, maar MEC bleef ook gevaarlijk in de tegenaanval. Gescoord werd er niet meer, zodat scheidsrechter Frazer na en korte blessuretijd voor het einde floot en iedereen zich kon schikken in een 2-2 gelijkspel.


Komende zondag speelt MEC uit tegen FC Eibergen. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.