Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

06 juli 2018
Indeling jeugd SJO MEC-Bredevoort

De teamindelingen voor seizoen 2018/2019 zijn bekend. Als TC zijn we vanaf begin dit jaar bezig geweest om te kijken hoe we dit komend seizoen de teams wilden gaan indelen....

MEC heeft 2 topscorers!

29 juni 2018
MEC heeft 2 topscorers!

Voor het eerst in de historie van de Topscorer van MEC zijn er 2 spelers topscorer geworden in het afgelopen seizoen. Donny Wiggers van MEC 3 en de topscorer van...

Voetbalvelden MEC 'gesloten'

20 juni 2018
Voetbalvelden MEC 'gesloten'

In verband met onderhoud zijn de velden van MEC de komende weken gesloten voor gebruik. De doelgebieden mogen de hele zomer niet worden gebruikt.


MEC 1 heeft de uitwedstrijd tegen SVBV. ruim gewonnen. In Barchem werd het 1-5.
MEC begon goed aan de wedstrijd. SVBV. werd meteen teruggedrongen op de eigen helft en kon er maar sporadisch uitkomen. Heel veel kansen kreeg MEC nog niet, doordat in balbezit het soms te slordig was. Na ongeveer 20 minuten zakte MEC iets terug en kwam SVBV. uit het niets op voorsprong toen een counter goed werd uitgespeeld en de spits voor doelman Mike de Roos geen fout maakte en raak schoot. MEC schrok hierdoor wakker, schroefde het tempo op en ging op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam er na ongeveer een half uur spelen, toen Emil Dibbets de bal achter de doelman van SVBV. wist te werken. Even later scoorde Robert Woordes na een goede voorzet van Emil Dibbets de 1-2 en weer even later was het opnieuw Emil Dibbets die na zwak verdedigen van SVBV. de 1-3 kon aantekenen. Hiermee werd de rust bereikt.
In de tweede helft probeerde SVBV. wel op jacht te gaan naar de aansluitingstreffer, maar het ontbeerde hiervoor de kwaliteit, zodat MEC eenvoudig op de been bleef. Na ongeveer 20 minuten in de tweede helft scoorde Robert Woordes de 1-4 en hiermee was het duel helemaal gespeeld, voor zover dit al niet het geval was. Het slotakkoord was voor Tim te Kronnie die de 1-5 aantekende met een prachtige kopbal. Al met al een eenvoudige zege van MEC op een zeer pover spelend SVBV. Komende zondag speelt MEC thuis tegen Rekken. Aanvang 14.00 uur.

Copyright © 2018 Voetbalvereniging MEC. Alle rechten voorbehouden.